PICCO BELLO DEN HAAG

PICCO BELLO DEN HAAG Grillroom - Steakhouse - Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4428 beoordelingen
22 sep 2021 om 19:21 Verspilling van mijn geld! Hier bestel ik nooit meer. Koude friet, ijskoude en super gierige portie spareribs. En nog maar niet te spreken over de super onbeschofte medewerker die je bij een klacht totaal serieus neemt. Al met al: schandalig.
16 sep 2021 om 23:33 Super snel bezorgd en altijd heerlijk! Super vriendelijke mensen! Ga zo door
13 sep 2021 om 13:17 I'm disappointed. I had to wait an hour and a half for pizza ...the pizza not like the one I ordered.
13 sep 2021 om 3:32 Tog geregeld
12 sep 2021 om 12:38 eten was afgekoeld. bezorger had meedere bestellingen. volgens de restaurant moest ik begrip tonnen, terwijl vroeger ze altijd stipt op tijd of zelfs te vroeg aan kwamen.
12 sep 2021 om 6:51 Goed eten . Bezorgtijd goed . De bezorgen geen mondkapje mandlapje maat dook in zijn trui .Een vreemd gezicht .De man toonde niet herkenbaar .Een mondkap is beter .
11 sep 2021 om 14:42 Te laat bezorgd Koud Niet lekker 3 kola gratis maarrrrrr
11 sep 2021 om 11:30 Ze waren weer heerljjk
9 sep 2021 om 22:16 Eten was aangebrand, was niet te eten. Dit is niet de eerste keer dat het gebeurde
8 sep 2021 om 13:36 Snel bezorgd en lekker gegeten !! Toch een aandachtspuntje, de frietjes moeten beter verpakt worden, ze zijn bijna lauw als ze binnenkomen.
8 sep 2021 om 7:58 Prima!
7 sep 2021 om 21:50 Knoflooksaus overal vergeten, evenals de garnering in t broodje falafel